Клиентите на онлайн магазина имат правото да се откажат или да заменят получената от тях стока в 14 дневен срок от датата на получаването й САМО при условие, че е в оригиналния си вид и със запазени качествени характеристики:

– Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, прана, носена, гладена, не са отрязани или отлепени етикетите).

– Не са налице повреди в следствие на неправилна експлоатация.

– Запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

– констатирани липси;
– дефекти на стоката;
– несъответствие с обявения размер;
– несъответствие с обявената търговска марка.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

– замяна на стоката с нова;
– подмяна със сходен продукт;
– възстановяване на заплатената сума;

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента, освен в случаите когато връщането е по наша вина.
При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за пратката се поема от нас.
Снимките са с илюстративна цел и може да има леко разминаване с цветовете и шарките на платовете, от които са изработени детските дрехи.

Адека ЕООД не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, определен размер или десен, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности или забавен разнос причинен от куриерската фирма. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон за връзка или чрез е-mail, за да бъде потърсен техен заместител.