Новини

Бебе комплекти за момче и момиче

Бебешките комплекти за момче или момиче са предпочитани при покупка както за новородено, така и за по-големи деца на възраст от няколко месеца до 1-2 годинки. Тези комплекти обикновено са от две или три части и включват най-необходимото при обличането на детето. Осигуряването на няколко такива комплекта за всеки сезон в гардероба на бебето улеснява родителите при ежедневните грижи, свързани облеклото.

БГ мода за детето предлага детски облекла от български производители, които може да закупите както онлайн от нашия електронен магазин, така и да посетите на адрес магазина ни в гр. Стара Загора на ул. Свети Княз Борис 100.

Всички наши предложения за бебешки дрешки са селектирана колекция от специализирани фирми за детско облекло, доказали във времето своето качество и станали любима марка на българските родители.

Бебе комплектите, предлагани на bgmodazadeteto.com са разпределени в категориите Бебе момиче и Бебе момче. В тези категории може да намерите всички необходими части от облеклото за вашето бебе.

 

бебе комплект

Бебе комплекти за момиче

Бебешкият комплект за момиче е вече признак, че вашето бебе не е толкова малко. Време е да го облечете в костюмче, в подходящи цветове, с атрактивни щампи и с къдрички, произведено в България от висококачествена материя.

Костюмите за момиченца са от памук с 10% или 5% ликра, леки и удобни, лесни за поддържане. С няколко комплекта от нашия онлайн магазин вашето бебе ще бъде готово за ясли, а и за началната група в детската градина.

Още един вариант на комплект за бебе момиче от две части е туника със закопчаване отпред с тик-так копчета и клинче.

 

комплект за бебе момиче

 

За по-малките изберете и бебе комплект от три части – боди, долнище и шапка от трико, които са също много удобни и привлекателни.

 

бебе комплект от три части

 

Още един момичешки акцент е добавен в моделите бебешки комплекти с 4 части – туника без ръкав, допълнена с жилетка със закопчаване отпред с тик-так копчета, ританки и лента за глава.

 

Бебешки комплект от четири части

 

Вашето пораснало бебе ще изглежда прекрасно в комплект с тиранти с къдрички – панталонче и ризка с папийонка.

 

бебе комплект с тиранти

Бебе комплекти за момче

Бебето момче заслужава атрактивни костюмчета от естествени материи, с оригинални и красиви модели. Ще ги откриете в раздел Комплекти Бебе момче на нашия онлайн магазин. Произведени от български фирми, от сертифициран памук и трико, комплектите за най-малките момченца са удобни, леки и атрактивни.

Бодита с къси панталонки, комплекти от горница и долница с маншети, съчетания от блузки с поло яка и закопчаване с тик-так копчета заедно с дънки с ластик в кръста, както и комплекти от три части – боди, панталонки и шапки, ще бъдат много удобни и подходящи за всеки ден, за обличане за ясли, за разходки навън.

Много удобни са комплектите с горнище с цип и качулка.  Комплект Дино предлага комбинация от яке с качулка и долнище тип потур, удобно за игра навън.

Бебе комплект за момче

Малките господа също могат да облекат бебе комплект с тиранти – съчетание на боди тип ризка с папийонка, съчетано с панталонче.

 

бебе комплект за момче с тиранти

 

За по-големите ежедневните комплекти от горница и долница са много удобни, а джобчетата на долницата са допълнително предимство.

За тържествени случаи много елегантни са комплектите от четири части – елек, ризка с подвижна папийонка, закрепена с копче, и панталонче.

 

Официален бебешки комплект

 

Цветовете включват типичните светлосиньо и тъмносиньо, допълват ги сиво, жълто и други нюанси. Разчитайте на щампите и картинките за разнообразяване на моделите.

Комплекти с ританки за малките бебета момчета и с панталонки за малко по-големите са необходимост за ежедневието, а с избора им от нашия онлайн магазин ще постигнете разнообразие и елегантност за всякакви случаи.