Новини

Как да направим правилен избор при покупка на детска официална рокля

Всяка малка дама заслужава най-красивата официална рокля за момиче, за да блестят на детско тържество, на семейно празненство или на официален празник. Онлайн магазин БГ мода за детето предлага голямо разнообразие от красиви рокли за официални поводи в различни цветове, с панделки, тюл, пачки, модерен дизайн и кройки на принцеси.

бяла официална рокля за момичерокля за момиче Contrast

Предлагаме ви някои важи съвети, които трябва да имате в предвид при покупка на детска рокля за специални поводи, така че детето ви да бъде щастливо и да се чувства добре с новия си тоалет:

1.Изберете официална рокля за момиченца от български производители

Моделите официални рокли за момиче, предлагани в онлайн магазин БГ Мода за детето са произведени в България с гаранция за отлично качество — такова, каквото заслужават вашите малки принцеси. Моделите са съобразени с новите модни тенденции за цветове, модели и силуети. Все повече родители пазаруват дрехи за децата си от български производители, защото държат на доброто съотношение на качество и цена, с което те се предлагат.

2. Цветовете на детските официални рокли за момиче са важни

А какво ще кажете за трицветна рокля – оригинална комбинация от две едноцветни материи и каре? Това е модел, с който вашето момиченце ще изпъкне и ще се чувства уникално.

жълта официална рокля за момиче

Естествено, сред цветовете ще намерите и най-нежния нюанс – пепел от рози. Това е най-финият цвят за малки и големи дами. Представяме ви модел официална рокля за малки дами в два цвята – бяло и пепел от рози с тюл в долната част за обем и цип на гърба за удобство.

официална рокля за малки дами

Съчетайте цветово вашите тоалети с тези на вашите момиченца – официални рокли за момиче от нашия онлайн магазин.

3. Какви материи са подходящи за официалните детски роклички за момиче?

Какъв е състава на тъканите, използвани в ушиването на роклята е важен, те докосват кожата и създавата комфортно или не толко комфортно усещане за тялото.  От друга гледна точка от значение е дали материята лесно се поддържа – пера и глади, дали е издръжлива и трайна.

Ефирните тъкани падат чудесно, а за да се получи хубава форма на полата, изберете модел с тюлена подплата. А ако тюлът е на пластове, избраната официална рокля за момиче е гаранция за истинска визия на принцеса от приказките. Разгледайте нашето предложение за детска рокля за официални поводи Viki в цвят ледена мента, който е ушит от ленен жакард и има пола от тюл с памучна подплата.

детска официална рокля за момиче с тюлена пачка

Памучните материи на повечето детски роклички за малки момиченца също гарантират удобство и са атрактивни с тюла, добавен към полата за обем.

4. Каква кройка и модел на официална рокля за момиче са за предпочитане?

Дизайнът на роклята е важен момент от изборът на всяка една официална рокля за момиче – тя трябва да се хареса както на момичето, така и на нейните приятелки. Родителите трябва да се съобразят и с дължината на роклята в зависимост от възрастта на детето.

Панделките и дантелите са част от най-нежните модели. Представяме ви една официална рокля в лилаво за принцеси с тюл в долната част на роклята за обем.

официална рокля за момиче в лилаво

При избор на официална рокля за малкото дете е важно също да съобразите дали е лесно обличането и събличането. Лесно ще облечете роклята на вашето момиченце,когато има цип на гърба като модела официална рокля Вики.

детска рокля за момиче с цип на гърба

За по-малките момиченца, които още пълзят и не могат да ходят, са много удобни тик-так копчетата за закопчаване на рамото. Представяме ви нашият модел рокля Rach

елегантна рокля за малко момиче

5. Съобразете размера с мерките на вашето дете

Размерът на роклята, която купувате е важен, за да стои дрехата добре на детето и да не изглежда отстрани като чувал, висящ на раменете.

За да не сгрешите при избора на размер, е необходимо да вземете индивидуални мерки. За да вземете размерите, ще ви е необходима шивашки метър. Височината на момичето се определя, когато детето е поставено с гръб към стената и с линия се определя височината на главата. Гръдната обиколка се снема като се обиколи с шивашкия метър по най-изпъкналите области на гърдите и лопатките.

Най-лесно е да изберете модел за момиченцата до 12 г. Когато детето е по-малко е достатъчно да знаете височината и гръдната обиколка на момиченцето, тъй като на тази възраст отклоненията от типичните размери са редки.

Удобни и красиви, официалните рокли за момичета са вашият избор за всякакви тържествени случаи. Най-важното, което трябва да запомните е, че вашата принцеса трябва да се чувства удобно с официална рокля за момиче. Тя трябва да може все пак да скача, да тича и да се харесва с нея.